Trainers-Partners

Onze trainers

Maak kennis met onze trainers

medumed

Marina Zonneveld

Ik ben “kraam” verpleegkundige( in vakjargon Obstetrie verpleegkundige) en nu werkzaam als leidinggevende op een Moeder- en Kind centrum van het Alrijne ziekenhuis Leiderdorp.

Naast mijn fulltime baan als leidinggevende van het Moeder-en Kind centrum geef ik les bij Medumed.

Ik geef kinder EHBO aan ouders, medewerkers van kinderdagverblijven, opa’s en oma’s  Al dan niet met het afsluiten van een officieel NIKTA certificaat of een certificaat van Medumed.

Ik doe dit met veel passie omdat ik vanuit mijn beroep ook veel praktijkvoorbeelden kan aandragen en bij vragen die ik niet kan beantwoorden altijd even een collega kan raadplegen.

Ik werk tenslotte dicht bij het vuur. Vanuit mijn vak volg ik ook altijd volwassen en kinderreanimatie, dus ik ben altijd op de hoogte van de laatste richtlijnen.

 

Onze visie vanuit Medumed is in company trainingen geven op een door u gekozen locatie maar ook zelfs bij uw thuis! Ja u leest het goed gewoon gezellig met een vriendinnenclub, of met de dames van de zwangerschaps gym of met overblijf ouders. Hoe leuk is het om echt praktische voorbeelden te kunnen aanwijzen bij u in de huiskamer.

Groeten Marina

medumed

Franklin Maas

Ik wilde me graag even voorstellen.
Mijn naam is Franklin Maas.
Ik ben verpleegkundige in een groot academische ziekenhuis in Amsterdam
Naast mijn drukke baan ben ik tevens Reanimatie instructeur bij de Nederlandse Reanimatie Raad.
Tevens werk ik als Medical bij verschillende evenementen.
Verder ligt mijn passie ook bij het lesgeven on kinderehbo aan ouders , personeel van kinderdagverblijven en gastouder bureau,s.
Want hoe veilig is het bij u thuis ? Of is u kind veilig in de handen van het personeel van het kdv waar u kind verblijft?
Ik vertel u daar graag meer over

Onze partners

maak kennis met onze partners

SK Thuiszorg

WIE ZIJN WIJ?
Wij, als SK Thuiszorg, zijn actief binnen de (thuis)zorg. Wij leveren u 24 uur per dag kwalitatief hoogwaardige zorg op maat. Wij stellen uw wensen en mogelijkheden centraal en organiseren de zorg en begeleiding met een klein vast team aan professionals.
Indien u uw zorgvraag met ons wilt bespreken of informatie wenst over bijvoorbeeld over kosten, vergoedingsmogelijkheden dan kunt u contact met ons opnemen via 070-4450632 of via info@shivkrishna.nl. Wij helpen u in het hele traject van aanvraag tot levering.

Klinimed

Klinimed is een moderne zorgleverancier. Door de traditionele groothandel om te vormen naar een flexibel platform focussen wij ons op datgene wat altijd telt in de zorg: kwaliteit. Door deze kwaliteit te leveren middels een effectief en efficiënt ingerichte infrastructuur, kunnen wij dit op zeer competitief niveau doen. Een klein team, maar met een simpel idee zorgt voor maximaal effect.

Klinimed

Nedzorg

Goed personeel vinden om aan de slag te gaan in de zorg, kan een hele opgave zijn. Net als het vinden van een leuke en passende baan in diezelfde branche.

Nedzorg is een neutraal bemiddelingsbureau in de zorg. Of je nou als ZZP’er in de zorgverlening aan de slag wil gaan of als uitzendkracht, schrijf je in! Wij hebben altijd passende vacatures.

Bent u als particulier op zoek naar iemand die thuis de zorg voor u kan dragen? Of zoekt u voor een instantie een zorgverlener? Neem dan contact met ons op en wij zoeken de best passende persoon bij uw wensen en behoeften.

Menselijk en betrouwbaar, dat is Nedzorg. Je kunt op ons rekenen wanneer je personeel tekort komt of een baan zoekt. Wij vinden het belangrijk dat zorgbehoevenden op een menselijke manier benaderd worden.

Je kunt er daarom vanuit gaan dat ons personeel gekwalificeerd en betrouwbaar is.

De Zorgprofessional

De nieuwe zelfstandige zorgverlener volgens de WKKGZ
De doelstelling van onze coöperatie voor zorgprofessionals is een professionele standaard te ontwikkelen en die ook te faciliteren. Na de transitie van de zorgwetten is nu de zorgprofessional zelf het onderwerp van verbetering.

Wettelijk verplicht en bij ons goed geregeld:

Voordelige Klachtenregeling nieuwe stijl (door VWS erkend!)
inclusief Klachtenfunctionaris en Geschillencommissie
MIC (incident) – meldingen

Daarnaast van groot belang voor onze sector:

actieve lobby en belangenbehartiging
up-to-date informatie voor jouw bedrijfsvoering